Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy piekliście kiedyś fetę ? Jeżeli nie, to polecam :) Duża ilość oliwki z oliwek i rozmaryn. Po upieczeniu z dość twardego i kruchego sera, robi się miękki do zajadania łyżką :)
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 221
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20320
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 221
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20320
Składniki
Ser pieczemy w naczyniu żaroodpornym z oliwką i rozmarynem- 10 minut w 160* Po upieczeniu feta jest mięciutka. Należy jeść razem z oliwką. Doskonale smakuje z pomidorami. Smacznego.