Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy piekliście kiedyś fetę ? Jeżeli nie, to polecam :) Duża ilość oliwki z oliwek i rozmaryn. Po upieczeniu z dość twardego i kruchego sera, robi się miękki do zajadania łyżką :)
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6329
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 205
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6329
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 205
Składniki
Ser pieczemy w naczyniu żaroodpornym z oliwką i rozmarynem- 10 minut w 160* Po upieczeniu feta jest mięciutka. Należy jeść razem z oliwką. Doskonale smakuje z pomidorami. Smacznego.