Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy piekliście kiedyś fetę ? Jeżeli nie, to polecam :) Duża ilość oliwki z oliwek i rozmaryn. Po upieczeniu z dość twardego i kruchego sera, robi się miękki do zajadania łyżką :)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 305
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11119
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3676
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1259
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 305
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11119
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3676
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1259
Składniki
Ser pieczemy w naczyniu żaroodpornym z oliwką i rozmarynem- 10 minut w 160* Po upieczeniu feta jest mięciutka. Należy jeść razem z oliwką. Doskonale smakuje z pomidorami. Smacznego.