Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy piekliście kiedyś fetę ? Jeżeli nie, to polecam :) Duża ilość oliwki z oliwek i rozmaryn. Po upieczeniu z dość twardego i kruchego sera, robi się miękki do zajadania łyżką :)
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 122
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 90
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 122
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 90
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
Składniki
Ser pieczemy w naczyniu żaroodpornym z oliwką i rozmarynem- 10 minut w 160* Po upieczeniu feta jest mięciutka. Należy jeść razem z oliwką. Doskonale smakuje z pomidorami. Smacznego.