Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje przyrządzone nuggetsy smakują wybornie, a podane z sosem czosnkowy są wyśmienite i przydadzą się na dowolna imprezę naszych pociech.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7954
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 329
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3303
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 608
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7954
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 329
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3303
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 608
Składniki
Mięso dokładnie opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym i pokroić w paski szerokości 3-4 cm, po czym pokroić w poprzek też 3-4 cm. Płatki dokładnie rozgnieść ręką. Gotowe mięso maczać w cieście, obtaczać w przygotowanych płatkach i układać na blaszce z piekarnika wyłożonej papierem do pieczenia i posmarowanej olejem.
Następnie tak przygotowane nuggetsy wstawić do piekarnika nagrzanego do 180-190 stopni i piec około 17-22 minuty zależy od piekarnika. Podawać z sosem czosnkowym. SMACZNEGO.