Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do obiadu lub smaczna i zdrowa przekąska. :)
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7966
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 259
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 96
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2151
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 659
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7966
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 259
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 96
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2151
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 659
Składniki
Kartofelki wyszoruj do czysta, pokrój w ćwiartki, lub jeśli są grube w ósemki. (Jeśli zależy Ci na czasie, najpierw mozesz je podgotować.) Ułóż je w naczyniu do zapiekania, albo na blasze piekarnika wyściełanej folią aluminiową. Dość solidnie skrop oliwą (poobracaj), dosmacz tymiankiem i pieprzem (ew. papryką). Zapiekaj do zrumienienia. Upieczone posól do smaku. :)