Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mało popularne w Polsce a naprawdę godne polecenia
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1742
Polecam, pychota.
Odsłon: 572
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 466
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1742
Polecam, pychota.
Odsłon: 572
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 466
Składniki
Kasztany kładziemy płaską częścią do dołu i nacinamy po krzyżu górną część
Przekładamy kasztany np na patelnię i zalewamy wrzątkiem. Obracamy kasztany tak żeby nacięcie było skierowane ku dołowi. Zostawiamy na ok 10-15 minut.
Odcedzamy kasztany i układamy na blasze do pieczenia, płaską stroną do dołu. Blachę wkładamy do piekarnika rozgrzanego do ok 180''C i zostawiamy na ok 15 minut.
SMACZNEGO