Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mało popularne w Polsce a naprawdę godne polecenia
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7854
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 287
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3077
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 587
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7854
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 287
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3077
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 587
Składniki
Kasztany kładziemy płaską częścią do dołu i nacinamy po krzyżu górną część
Przekładamy kasztany np na patelnię i zalewamy wrzątkiem. Obracamy kasztany tak żeby nacięcie było skierowane ku dołowi. Zostawiamy na ok 10-15 minut.
Odcedzamy kasztany i układamy na blasze do pieczenia, płaską stroną do dołu. Blachę wkładamy do piekarnika rozgrzanego do ok 180''C i zostawiamy na ok 15 minut.
SMACZNEGO