Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na przygotowanie smacznej przekąski. Zamiast szynki parmeńskiej można użyć boczku, a zamiast pomidorków koktajlowych winogron.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 185
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 61
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 185
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 61
Składniki
Pieczarki obieramy i delikatnie odłamujemy nóżki. Rozkładamy na blaszce do pieczenia, posypujemy solą i pieprzem. Ser i szynkę parmeńską kroimy w niewielkie plasterki, a pomidorki na połówki. Na każdą pieczarkę kładziemy ser, połówkę pomidorka koktajlowego i przykrywamy szynką parmeńską. Na koniec posypujemy pieprzem. Wkładamy do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni i pieczemy przez 20 minut.