Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i smaczne placuszki.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7774
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 264
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2904
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 572
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7774
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 264
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2904
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 572
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce, odlać nadmiar wody i wymieszać z twarogiem. Dodać jaja, śmietanę, mąkę z proszkiem do pieczenia, bułkę tartą i przyprawić do smaku. Wysmarować formę olejem, nakładać łyżką kopczyki z masy ziemniaczanej. Piec około 30 minut w temperaturze 190 stopni. Podawać na gorąco polane topionym masłem lub z kwaśną śmietaną.