Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i smaczne placuszki.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce, odlać nadmiar wody i wymieszać z twarogiem. Dodać jaja, śmietanę, mąkę z proszkiem do pieczenia, bułkę tartą i przyprawić do smaku. Wysmarować formę olejem, nakładać łyżką kopczyki z masy ziemniaczanej. Piec około 30 minut w temperaturze 190 stopni. Podawać na gorąco polane topionym masłem lub z kwaśną śmietaną.