Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak pieczona rybka zjedzona w dobrym towarzystwie. Polecam mój sprawdzony przepis.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8467
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2965
Polecam.
Odsłon: 1719
Polecam.
Odsłon: 497
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8467
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2965
Polecam.
Odsłon: 1719
Polecam.
Odsłon: 497
Składniki
Ryby wypatroszyć i umyć. Masło utrzeć z posiekanym koperkiem i czosnkiem. Napełnić nim pstrągi. Ryby ułożyć na przenośnym ruszcie kuchennym lub tacce grillowej. Ponacinać. Skropić sokiem z cytryny. Posypać solą i przyprawą do ryb. Piec w piekarniku nagrzanym do 200 st. C około pół godziny. Po upieczeniu jeszcze raz skropić sokiem z cytryny. Dowolnie przyozdobić.