Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak pieczona rybka zjedzona w dobrym towarzystwie. Polecam mój sprawdzony przepis.
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2641
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 278
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9554
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 1013
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2641
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 278
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9554
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 1013
Składniki
Ryby wypatroszyć i umyć. Masło utrzeć z posiekanym koperkiem i czosnkiem. Napełnić nim pstrągi. Ryby ułożyć na przenośnym ruszcie kuchennym lub tacce grillowej. Ponacinać. Skropić sokiem z cytryny. Posypać solą i przyprawą do ryb. Piec w piekarniku nagrzanym do 200 st. C około pół godziny. Po upieczeniu jeszcze raz skropić sokiem z cytryny. Dowolnie przyozdobić.