Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak pieczona rybka zjedzona w dobrym towarzystwie. Polecam mój sprawdzony przepis.
 
         
         
         
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17391
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6671
 
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17391
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6671
 
         
         
                Składniki
Ryby wypatroszyć i umyć. Masło utrzeć z posiekanym koperkiem i czosnkiem. Napełnić nim pstrągi. Ryby ułożyć na przenośnym ruszcie kuchennym lub tacce grillowej. Ponacinać. Skropić sokiem z cytryny. Posypać solą i przyprawą do ryb. Piec w piekarniku nagrzanym do 200 st. C około pół godziny. Po upieczeniu jeszcze raz skropić sokiem z cytryny. Dowolnie przyozdobić.