Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak pieczona rybka zjedzona w dobrym towarzystwie. Polecam mój sprawdzony przepis.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 100068
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1961
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5813
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5809
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 100068
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1961
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5813
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5809
Składniki
Ryby wypatroszyć i umyć. Masło utrzeć z posiekanym koperkiem i czosnkiem. Napełnić nim pstrągi. Ryby ułożyć na przenośnym ruszcie kuchennym lub tacce grillowej. Ponacinać. Skropić sokiem z cytryny. Posypać solą i przyprawą do ryb. Piec w piekarniku nagrzanym do 200 st. C około pół godziny. Po upieczeniu jeszcze raz skropić sokiem z cytryny. Dowolnie przyozdobić.