Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak pieczona rybka zjedzona w dobrym towarzystwie. Polecam mój sprawdzony przepis.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 836
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 242
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31482
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 836
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 242
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31482
Składniki
Ryby wypatroszyć i umyć. Masło utrzeć z posiekanym koperkiem i czosnkiem. Napełnić nim pstrągi. Ryby ułożyć na przenośnym ruszcie kuchennym lub tacce grillowej. Ponacinać. Skropić sokiem z cytryny. Posypać solą i przyprawą do ryb. Piec w piekarniku nagrzanym do 200 st. C około pół godziny. Po upieczeniu jeszcze raz skropić sokiem z cytryny. Dowolnie przyozdobić.