Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ziemniak zwykłym warzywem jest, co nie oznacza że musi smakować zawsze tak samo
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5330
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 871
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11753
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5065
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1329
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5330
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 871
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11753
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5065
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1329
Składniki
Ziemniaki obrać i ponacinać górę jak na zdjęciu
Oliwę wymieszać z solą , rozmarynem i sokiem cytrynowym, ziemniaki posolić i posmarować mieszanką oliwną
Piec 45-60 min w piekarniku w temp. 180 st. , w trakcie pieczenia 4-5 razy smarować mieszanką oliwy i przypraw.
Proponuje podawać z wszelkiego rodzaju zimnymi sosami na bazie jogurtu lub śmietany. Smacznego.