Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ziemniak zwykłym warzywem jest, co nie oznacza że musi smakować zawsze tak samo
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 253
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2738
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1836
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3546
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28807
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 253
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2738
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1836
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3546
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28807
Składniki
Ziemniaki obrać i ponacinać górę jak na zdjęciu
Oliwę wymieszać z solą , rozmarynem i sokiem cytrynowym, ziemniaki posolić i posmarować mieszanką oliwną
Piec 45-60 min w piekarniku w temp. 180 st. , w trakcie pieczenia 4-5 razy smarować mieszanką oliwy i przypraw.
Proponuje podawać z wszelkiego rodzaju zimnymi sosami na bazie jogurtu lub śmietany. Smacznego.