Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1945
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1633
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2608
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1945
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1633
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2608
Składniki
Ziemniaki obrać i pokroić w nie za duże kawałki. Do miski wlać trochę oleju i dodać do niego przyprawy, (można też dodać przyprawę do frytek, jeśli ktoś lubi). Wsypać ziemniaki i dokładnie wymieszać, tak by olej pokrył wszystkie kawałki.
Tak przygotowane ziemniaki położyć na blaszce ii piec w temp. 250 C przez ok 45-60 min. Podczas pieczenia przemieszać.