Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4174
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416481
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4174
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416481
Składniki
Boczek przełożyć do naczynia dodać wszystkie składniki marynaty. Podlać wszystko wodą aż boczek będzie cały przykryty. Marynować minimum przez noc. U mnie 36 godzin.
Boczek wyjąć i wysuszyć. Wszystkie przyprawy ubić w moździerzu i wetrzeć w mięso. Piec w piekarniku ok 45 - 60 minut. Smacznego.