Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczony wieprzowy karczek, wcześniej marynowany w ziołach z musztardą 24 godziny. Upieczony, ostudzony karczek idealnie nadaje się do kanapek.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2395
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1525
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 553
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3672
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1413
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2395
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1525
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 553
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3672
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1413
Składniki
Wszystkie składniki marynaty mieszamy i dokładnie wcieramy w mięso. Natarte mięso wkładamy do worka piekarniczego. Zawiązany z obu stron worek wstawiamy do lodówki na 24 godziny. Po 24 godzinach wierzch worka nakłuwamy kilkakrotnie wykałaczką i pieczemy 80 minut w 190 stopniach Celsjusza (do osiągnięcia 68-70 stopni Celsjusza wewnątrz mięsa). Upieczony karczek studzimy i konsumujemy z pieczywem. Smacznego !!!