Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kurczaczki dla naszych pociech.
Sałatka ziemniaczana tym razem wzbogacona dodatkowymi składnikami. Smaczna, z...
Odsłon: 8
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 329
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 426
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 230
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 366
Sałatka ziemniaczana tym razem wzbogacona dodatkowymi składnikami. Smaczna, z...
Odsłon: 8
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 329
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 426
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 230
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 366
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć, pokroić. Następnie przełożyć do miski, zalać maślanką wymieszaną z przyprawą do kurczaka i wstawić do lodówki na dwie godziny. Płatki pokruszyć i panierować mięso, ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Zapiec w piekarniku w temperaturze 180 stopni przez 30 minut. Podawać z dowolnym sosem lub sezonową sałatką.