Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pierogi i mięso z kraba
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113043
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 762
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 572
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113043
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 762
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 572
Składniki
por smażymy, dodajemy mięso kraba, szafran, sól, pieprz-wszystko smażymy około 5 minut i mieszamy z ryżem. lepimy pierogi i wrzucamy na rozgrzaną oliwę, smażymy na małym ogniu i na złoty kolor. podawać z sosem sojowym.