Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe pierogi na stół wigilijny dla wegetarian.
Hej kochani jak u was przygotowania do świąt ? Ja właśnie ugotowałam kapustę...
Odsłon: 16375
Duszone z cebulą plastry szynki, podane z ziemniakami i buraczkami.
Odsłon: 34
Pyszna i prosta sałatka brokułowa z jajkiem idealna na wielkanocny stół oraz...
Odsłon: 755
Proste danie w stylu włoskim -garść makaronu, niewiele mięsa mielonego, odrob...
Odsłon: 279
Duszone z cebulą plastry szynki, podane z ziemniakami i buraczkami.
Odsłon: 34
Pyszna i prosta sałatka brokułowa z jajkiem idealna na wielkanocny stół oraz...
Odsłon: 755
Proste danie w stylu włoskim -garść makaronu, niewiele mięsa mielonego, odrob...
Odsłon: 279
Składniki
Wykonanie farszu: Kimchi dobrze odsączyć na sitku, następnie drobno posiekać. Przełożyć do miski, dodać posiekany szczypiorek, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz resztę składników (tofu dobrze rozdrobnić palcami). Bardzo dokładnie wymieszać. Gdy ciasto odpocznie rozwałkować na stolnicy posypanej mąką dosyć cienko. Wycinać szklanką kółka, nakładać przygotowany farsz.
Dokładnie zlepić.
Gotować na osolonym wrzątku do momentu gdy wypłyną na powierzchnię. Podawać z sosem sojowym. SMACZNEGO.
Porada: Gdy pierogi podajemy od razu do spożycia to najlepiej gotować je na parze około 30 minut. Gdy idą do zamrożenia gotujemy je tak samo ja inne pierogi.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Warkocz francuski z kurczakiem, boczniakami i szpinakiem Ewy Wachowicz
Przekąski
Przystawka na Wielkanoc
Przekąski
https://video.cookist.com/video/an/YQQmk-SwduVaI562/p8/
Przekąski
Bakłażan zapiekany w cieście francuskim
Warkocz francuski z kurczakiem, boczniakami i szpinakiem Ewy Wachowicz
Goście zapowiedzieli się z wizytą, a ty nie wiesz czym ich poczęstować? Zamia...
Odsłon: 11708
Przystawka na Wielkanoc
Nie wiesz, co podać swoim bliskim na święta wielkanocne? Jak połączyć tradycy...
Odsłon: 3947