Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe pierogi na stół wigilijny dla wegetarian.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2343
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4434
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1407
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 375
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2343
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4434
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1407
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 375
Składniki
Wykonanie farszu: Kimchi dobrze odsączyć na sitku, następnie drobno posiekać. Przełożyć do miski, dodać posiekany szczypiorek, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz resztę składników (tofu dobrze rozdrobnić palcami). Bardzo dokładnie wymieszać. Gdy ciasto odpocznie rozwałkować na stolnicy posypanej mąką dosyć cienko. Wycinać szklanką kółka, nakładać przygotowany farsz.
Dokładnie zlepić.
Gotować na osolonym wrzątku do momentu gdy wypłyną na powierzchnię. Podawać z sosem sojowym. SMACZNEGO.
Porada: Gdy pierogi podajemy od razu do spożycia to najlepiej gotować je na parze około 30 minut. Gdy idą do zamrożenia gotujemy je tak samo ja inne pierogi.