Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28605
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2178
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28605
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2178
Składniki
ciasto: z mąki, jajek i wody zagnieść ciasto , borówki oczyścić i przepłukać, odsączyć dadać do nich łyżkę bułki tartej i wymieszać. ciasto cienko rozwałkować , wykroić szklanką kółka, nakładać borówki i sklejać , układać na ręczniku papierowym, zagotować wodę z odrobiną soli, wrzucać pierogi na gotującą się wodę , zagotować i odcedzić , polać zimną wodą dać na talerz i podawać ze śmietaną i cukrem.