Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są bardzo smaczne,zwłaszcza gdy jest sezon jagodowy
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30934
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3643
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4565
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1144
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30934
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3643
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4565
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1144
Składniki
wykonanie :Wszystkie składniki na ciasto wyrobić, rozwałkować ciasto, wycinać szklanką kółka, nakładać farsz, formować pierogi. Na osoloną gotującą się wodę wkładać pierogi. Od czasu wypłynięcia na wierzch, gotować jeszcze pięć minut na wolnym ogniu.