Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są bardzo smaczne,zwłaszcza gdy jest sezon jagodowy
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 127
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 156
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 326
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 127
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 156
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 326
Składniki
wykonanie :Wszystkie składniki na ciasto wyrobić, rozwałkować ciasto, wycinać szklanką kółka, nakładać farsz, formować pierogi. Na osoloną gotującą się wodę wkładać pierogi. Od czasu wypłynięcia na wierzch, gotować jeszcze pięć minut na wolnym ogniu.