Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe pierożki na stół Wielkanocny.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4576
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1670
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 515
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4576
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1670
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 515
Składniki
Wykonanie farszu: Jajka obrać, pokroić w drobną kostkę, dodać posiekany szczypiorek i koperek, doprawić solą do smaku i wymieszać. Wykonanie: Drożdże wymieszać z cukrem i odstawić na 10 minut. Następnie dodać wszystkie składniki i wyrobić ciasto ręką bardzo dokładnie. Po czym rozwałkować ciasto na stolnicy, wykrawać kółka szklanką. Nadziewać przygotowanym farszem, dobrze zlepiać.
Smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podawać z ketchupem lub sosem chrzanowym. SMACZNEGO.