Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska do czerwonego barszczyku.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 12157
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1616
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 12157
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1616
Składniki
Wykonanie: Mięso zmielić, wbić jajko, dodać natkę pietruszki, bułkę tartą i śmietanę. Doprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszać. Ciasto rozłożyć na stolnicy, wycinać szklanka kółka, kłaść farsz, zlepić brzegi i docisnąć widelcem. Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, posmarować rozmąconym jajkiem i posypać czarnuszką. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec na złoty kolor przez 20 minut