Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zainspirowałam się przepisem oluni... Kurczak w ostrej panierce.Muszę przyznać pycha.
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 2082
Najlepsze przepisy to te, które pozwalają na tworzenie potrawy bez ścisłego o...
Odsłon: 10856
Czy zimą marzy ci się czasem sałatka z czerwonych warzyw? Niestety, nie ma wt...
Odsłon: 84
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 2082
Najlepsze przepisy to te, które pozwalają na tworzenie potrawy bez ścisłego o...
Odsłon: 10856
Czy zimą marzy ci się czasem sałatka z czerwonych warzyw? Niestety, nie ma wt...
Odsłon: 84
Składniki
Pierś pokroiłam na półtora centymetrowe plasterki posoliłam,popieprzyłam,popaprykowałam,wymieszałam z czosnkiem.Wymieszałam wszystkie składniki panierki z pozostałą papryką.Pierś panierowałam i smarzyłam w głębokim oleju.
Można podawać jako obiad z młodymi ziemniakami i surówką jak również pokroić pierś na mniejsze części i usmażone podawać z sosami np.barbecue lub czosnkowym itp.jako przekąska.