Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zainspirowałam się przepisem oluni... Kurczak w ostrej panierce.Muszę przyznać pycha.
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 191
Inspirację na ten przepyszny filet z kaczki, zaczerpnąłem ze strony House of...
Odsłon: 86
Przepis dnia
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 829
Przepis na pyszne i aromatyczne ciasteczka z wiórkami kokosowymi, które są sz...
Odsłon: 3717
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 191
Inspirację na ten przepyszny filet z kaczki, zaczerpnąłem ze strony House of...
Odsłon: 86
Przepis dnia
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 829
Przepis na pyszne i aromatyczne ciasteczka z wiórkami kokosowymi, które są sz...
Odsłon: 3717
Składniki
Pierś pokroiłam na półtora centymetrowe plasterki posoliłam,popieprzyłam,popaprykowałam,wymieszałam z czosnkiem.Wymieszałam wszystkie składniki panierki z pozostałą papryką.Pierś panierowałam i smarzyłam w głębokim oleju.
Można podawać jako obiad z młodymi ziemniakami i surówką jak również pokroić pierś na mniejsze części i usmażone podawać z sosami np.barbecue lub czosnkowym itp.jako przekąska.