Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zainspirowałam się przepisem oluni... Kurczak w ostrej panierce.Muszę przyznać pycha.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4718
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12822
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5732
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7233
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4718
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12822
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5732
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7233
Składniki
Pierś pokroiłam na półtora centymetrowe plasterki posoliłam,popieprzyłam,popaprykowałam,wymieszałam z czosnkiem.Wymieszałam wszystkie składniki panierki z pozostałą papryką.Pierś panierowałam i smarzyłam w głębokim oleju.
Można podawać jako obiad z młodymi ziemniakami i surówką jak również pokroić pierś na mniejsze części i usmażone podawać z sosami np.barbecue lub czosnkowym itp.jako przekąska.