Przekąski Przepis na:
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Filet z kurczaka, przygotowujemy jak na kotleciki, przyprawiamy. Moczymy w jajku, obtaczamy w pokruszonych płatkach kukurydzianych. Smazymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Na koniec smażenia wrzucam na olej garść całych płatków, lekko podsmażam i polewam ziemniaki! :)
Ja podaję z ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej... Smacznego!!! :)
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

LeniKelnerka 14 stycznia 2012Zgłoś do usunięcia
Extra przepis9 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 29 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
fajne przepis na filety z kurczaka w podobny sposób można przyrządzić filety z indyka!9 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 05 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
kiedyś też robiłam taką pierś jest bardzo dobra muszę kiedyś to powtórzyć!9 Kto głosował? | Odpowiedz

Barbarelka36 13 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
Wypróbuję, dzięki! :)9 Kto głosował? | Odpowiedz

andzia77 12 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
ja jeszcze na usmażone kotlety nakładam plaster ananasa i do środka ananasa łyżeczkę żurawiny. polecam pycha0 Kto głosował? | Odpowiedz