Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7920
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1216
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13694
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7920
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1216
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13694
Składniki
Obieramy ogórki kroimy je w słupki,solimy dodajemy obrany czosnek.
Do dużej miski wrzucamy ogórki ,czosnek, sól,pieprz chili cayenne,słodką paprykę i ostrą wraz z pól szklanki oleju. Mieszamy to i zostawiamy na 3 godz . po tym czasie wódę z soli wylewamy. Kładziemy do słoików i zalewamy (1 litrem) gorącą wodą z łyżeczką soli .Słoiki pasteryzujemy 4 min od zagotowania