Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chipsy. Ulubiona przekąska do piwa czy wina na całym świecie. Ulubiona trucizna na całym świecie. Tłuszcze trans, kilogramy soli, inna chemia... Proponuję smaczny zamiennik, spełniający tę samą rolę. Zaczniesz jeść... aż zjesz do końca. Lekko słodkawe i mocno pikantne, do tego wino.
Moja kolejna propozycja dla makaroniarzy.
Odsłon: 66
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 14454
Czy to najlepsze brownie jakie zjesz:owszem
Odsłon: 133
Moja kolejna propozycja dla makaroniarzy.
Odsłon: 66
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 14454
Czy to najlepsze brownie jakie zjesz:owszem
Odsłon: 133
Składniki
Dynię pokrój w cienkie plastry, wytnij wnętrze z pestkami. Hokkaido nie trzeba obierać ze skóry.
Plastry pokrój na mniejsze kawałki, posmaruj cieniutko oliwą i posyp grubo mielonym pieprzem. Rozłóż na blasze na papierze do pieczenia i piecz w piekarniku (200 stopni, termoobieg) przez ok. 10 minut. Wyłącz piekarnik, przewróć chipsy na drugą stronę i zostaw w piekarniku, przy uchylonych drzwiczkach do ostygnięcia. Po wyjęciu przesyp na papier kuchenny i pozwól im trochę przeschnąć - będą chrupiące.