Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna alternatywa pizzy . Szybka w przygotowaniu i można ją zrobić na wiele sposobów .
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9562
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 193
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20828
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9562
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 193
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20828
Składniki
Mięso mielone smażymy na oleju do stracenia surowości , doprawiamy do smaku przyprawami , pozostawiany do lekkiego przestygnięcia .
Pinsa smarujemy ketchupem , układamy potargany ser żółty następnie pokrojoną w plasterki białą kiełbasę , boczek , mięso mielone oraz cienko pokrojoną cebulę .
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 230 °C przez około 15 do 20 minut do rozpuszczenia się sera .
Po wyciągnięciu z piekarnia układamy plastry pomidora i kilka listków świeżej bazylii .