Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna alternatywa pizzy . Szybka w przygotowaniu i można ją zrobić na wiele sposobów .
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 444
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666384
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 167
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 758
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5850
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1011
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 444
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666384
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 167
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 758
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5850
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1011
Składniki
Mięso mielone smażymy na oleju do stracenia surowości , doprawiamy do smaku przyprawami , pozostawiany do lekkiego przestygnięcia .
Pinsa smarujemy ketchupem , układamy potargany ser żółty następnie pokrojoną w plasterki białą kiełbasę , boczek , mięso mielone oraz cienko pokrojoną cebulę .
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 230 °C przez około 15 do 20 minut do rozpuszczenia się sera .
Po wyciągnięciu z piekarnia układamy plastry pomidora i kilka listków świeżej bazylii .