Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna alternatywa pizzy . Szybka w przygotowaniu i można ją zrobić na wiele sposobów .
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12229
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1376
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12951
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5014
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12229
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1376
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12951
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5014
Składniki
Mięso mielone smażymy na oleju do stracenia surowości , doprawiamy do smaku przyprawami , pozostawiany do lekkiego przestygnięcia .
Pinsa smarujemy ketchupem , układamy potargany ser żółty następnie pokrojoną w plasterki białą kiełbasę , boczek , mięso mielone oraz cienko pokrojoną cebulę .
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 230 °C przez około 15 do 20 minut do rozpuszczenia się sera .
Po wyciągnięciu z piekarnia układamy plastry pomidora i kilka listków świeżej bazylii .