Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zbliża Się Wielkanoc. Proponuję bardzo prosty sposób-malowanie herbatą hibiskusa. Takie jądra okazują się bardzo niezwykłe i piękne!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 76
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 670
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2844
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 76
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 670
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2844
Składniki
1. Jajka ugotować na twardo. Pozwól skorupce wyschnąć. 2. Wlej 1 litr wrzącej wody do głębokiej miski. Włóż herbatę hibiskusa i wymieszaj. 3. Włóż jajka do wody. 4. Pozostaw napar do ostygnięcia i włóż do lodówki na 15-20 godzin. 5. Pozwól jajom wyschnąć, a następnie przetrzyj je olejem słonecznikowym. W rezultacie jajka nabiorą błyszczącego i świątecznego wyglądu. Smacznego!