Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4657
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12605
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5709
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7138
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4657
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12605
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5709
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7138
Składniki
Najpierw drożdże wkruszam do kubka i mieszam z ciepła wodą i olejem. Do miski przesiewam make i dodaje sól i cukier. wlewam drożdze i mieszam do połaczenia sie składników. Odstawiam na 5 min do wyrośniecia
na papierze do pieczenia rozwałkowuje ciasto lubię cienkie, dodaje przecier pomidorowy nastepnie połowe sera , szynkie i kukurydze doprawiam ziołami na wierzcg daje reszte sera. Wkładam do nagrzanego piekarnika 200 stopni C. Czas pieczenia 15 minut