Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 308
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1435
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 448
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1153
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 308
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1435
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 448
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1153
Składniki
Do ciepłej wody dodać cukier i drożdże i zostawić do wyrośnięcia, gdy rozczyn już będzie gotowy dodać do mąki soli i oliwy i wyrobić ciasto.
Ciasto podzielić na dwie części, jedną część wyłożyć na blachę a drugą zostawić do drugiej pizzy.
Poczekać trochę aby ciasto urosło i dopiero na ciasto rozsmarować ketchup na to szynkę,ogórek pomidor.cebula i starty ser,
Wszystkich składników nie dawać bo będą na drugą pizze.Ogórek pokroić w plastry i podzielić te plastry jeszcze na 4 części,pomidor i cebule w pół plasterki.
Piec 25 minut w 200 st. aż ciasto po bokach będzie jasno złote SMACZNEGO :)