Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna przekąska na imprezkę, sylwestra oraz też dobrze sprawdzi się jako ob...
Odsłon: 142
Paszteciki imprezowe. Pysznie smakują na zimno lub podgrzane. Można wykorzyst...
Odsłon: 70
Dzisiaj przepisów na bigos mamy tyle ile domów, w których jest przyrządzany....
Odsłon: 102
Lekka zupa krem idealna na poświąteczne objedzenie ;). Ta warzywna mieszanka...
Odsłon: 55
Tradycyjnych makówek śląskich nie może zabraknąć na moim świątecznym stole, j...
Odsłon: 50
Świetna przekąska na imprezkę, sylwestra oraz też dobrze sprawdzi się jako ob...
Odsłon: 142
Paszteciki imprezowe. Pysznie smakują na zimno lub podgrzane. Można wykorzyst...
Odsłon: 70
Dzisiaj przepisów na bigos mamy tyle ile domów, w których jest przyrządzany....
Odsłon: 102
Lekka zupa krem idealna na poświąteczne objedzenie ;). Ta warzywna mieszanka...
Odsłon: 55
Tradycyjnych makówek śląskich nie może zabraknąć na moim świątecznym stole, j...
Odsłon: 50
Składniki
Do ciepłej wody dodać cukier i drożdże i zostawić do wyrośnięcia, gdy rozczyn już będzie gotowy dodać do mąki soli i oliwy i wyrobić ciasto.
Ciasto podzielić na dwie części, jedną część wyłożyć na blachę a drugą zostawić do drugiej pizzy.
Poczekać trochę aby ciasto urosło i dopiero na ciasto rozsmarować ketchup na to szynkę,ogórek pomidor.cebula i starty ser,
Wszystkich składników nie dawać bo będą na drugą pizze.Ogórek pokroić w plastry i podzielić te plastry jeszcze na 4 części,pomidor i cebule w pół plasterki.
Piec 25 minut w 200 st. aż ciasto po bokach będzie jasno złote SMACZNEGO :)