Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pizza robiona domowym sposobem jest najlepsza.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3334
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 85
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 823
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 82
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3334
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 85
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 823
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 82
Składniki
Wykonanie nadzienia: Pieczarki, paprykę oczyścić, pokroić w paski i podsmażyć na tłuszczu z odrobiną maggi (można dać ulubione zioła) Wykonanie ciasta: Zarobić rozczyn z mleka, drożdży i odrobiny mąki. Gdy rozczyn podrośnie, dodać resztę składników i wyrobić ręką ciasto. Gotowe ciasto wyłożyć na blachę posmarowaną tłuszczem i posypaną mąką. Skropić ketchupem, wyłożyć przygotowany farsz i posypać kukurydzą i startym serem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około 20 minut. SMACZNEGO.