Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe, wykwintne, bardzo szybkie danie z kuchni francuskiej, które zadawala każde podniebienie.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2372
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1239
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2372
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1239
Składniki
Ciasto francuskie kroimy na kwadraty o bokach 7cm .
Ciasto smarujemy na całej powierzchni serkiem topionym pozostawiając brzegi by ładnie się wypiętrzyły. Następnie obkładamy wcześniej pokrojoną w plasterki kiełbasą. Pozostaje nam tylko jeszcze pokroić szczypiorek i pomidory, które kładziemy na kiełbasie.
Pieczemy w piekarniku w temp.ok 200 stopni przez 12 do 15 minut