Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takiej pizzy jeszcze nie było. Zamiast spodu… kurczak! Tego nie możecie przegapić ?
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 329
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 329
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Zamrożoną pierś z kurczaka trzemy na tarce o dużych oczkach. Następnie dodajemy jajko, przyprawy i parmezan. Wszystko mieszamy. Gotową masę wykładamy na okrągły spód od tortownicy. Smarujemy sosem pomidorowym i posypujemy oregano
Układamy na sosie ulubione dodatki typu szynką, pieczarki, papryka, kukurydza itp..
Następnie całość posypujemy tartym serem i pieczemy 30 min. w nagrzanym piekarniku góra dół w 180 st..
Po tym czasie sprawdzamy spód pizzy. Jeżeli jest upieczony to polewamy ketchupem lub innym ulubionym sosem. Smacznego..