Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takiej pizzy jeszcze nie było. Zamiast spodu… kurczak! Tego nie możecie przegapić ?
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34158
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34158
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Zamrożoną pierś z kurczaka trzemy na tarce o dużych oczkach. Następnie dodajemy jajko, przyprawy i parmezan. Wszystko mieszamy. Gotową masę wykładamy na okrągły spód od tortownicy. Smarujemy sosem pomidorowym i posypujemy oregano
Układamy na sosie ulubione dodatki typu szynką, pieczarki, papryka, kukurydza itp..
Następnie całość posypujemy tartym serem i pieczemy 30 min. w nagrzanym piekarniku góra dół w 180 st..
Po tym czasie sprawdzamy spód pizzy. Jeżeli jest upieczony to polewamy ketchupem lub innym ulubionym sosem. Smacznego..