Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takiej pizzy jeszcze nie było. Zamiast spodu… kurczak! Tego nie możecie przegapić ?
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1667
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1463
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1460
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1642
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1667
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1463
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1460
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1642
Składniki
Zamrożoną pierś z kurczaka trzemy na tarce o dużych oczkach. Następnie dodajemy jajko, przyprawy i parmezan. Wszystko mieszamy. Gotową masę wykładamy na okrągły spód od tortownicy. Smarujemy sosem pomidorowym i posypujemy oregano
Układamy na sosie ulubione dodatki typu szynką, pieczarki, papryka, kukurydza itp..
Następnie całość posypujemy tartym serem i pieczemy 30 min. w nagrzanym piekarniku góra dół w 180 st..
Po tym czasie sprawdzamy spód pizzy. Jeżeli jest upieczony to polewamy ketchupem lub innym ulubionym sosem. Smacznego..