Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
moja córeczka się nią zajada znajomi też chwalą ją:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8594
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 585
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8594
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 585
Składniki
Rozpuścić w letniej wodzie drożdże stopniowo dodawać mąkę olej vegete bazylie oregano dobrze wyrobić ciasto i odłożyć do wyrośniecia
wszystkie skladniki tj papryka,pieczarki,kiełbasa,cebula pokroić w kostke i wszusytko poddusic na oleju czy margarynie gdy wszystko sie poddusi wymieszac z dwoma łyżeczkami koncentratu pomiodorowego.Składniki mogą być przeróżne w zależności kto co lubi:)
2blachy do ciasta smaruje olejem ciasto rozdzielam na dwie czesci i je ugniatam pozniej klade na ciasto farsz ktory rowniez dziele na dwa i wkladam do piekarnika
Pieke 20-30minut pozniej posypuje serem żółtym i wkladam az do rozpuszczenia sera