Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto z nas nie lubi pizzy? Niestety dzisiejsza cena, którą musimy za nią zapłacić w pizzerii zwala z nóg. Ja przedstawiam o wiele bardziej budżetową wersje, którą zrobimy w pół godziny. Zapraszam do polubienia!
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 819
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8188
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13055
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 392
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 133
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2251
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 819
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8188
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13055
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 392
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 133
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2251
Składniki
Piekarnik rozgrzewamy do 200 stopni. Na blaszce kładziemy ciasto francuskie, smarujemy ketchupem, na to starta mozarella, salami, cebula. Skrapiamy ulubioną smakową oliwą, po upieczeniu możemy dać pomidora (jeśli damy go wcześniej puści wodę i ciasto nam namoknie :( ) Polecam również wersje z oliwkami !