Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto z nas nie lubi pizzy? Niestety dzisiejsza cena, którą musimy za nią zapłacić w pizzerii zwala z nóg. Ja przedstawiam o wiele bardziej budżetową wersje, którą zrobimy w pół godziny. Zapraszam do polubienia!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8435
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 516
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8435
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 516
Składniki
Piekarnik rozgrzewamy do 200 stopni. Na blaszce kładziemy ciasto francuskie, smarujemy ketchupem, na to starta mozarella, salami, cebula. Skrapiamy ulubioną smakową oliwą, po upieczeniu możemy dać pomidora (jeśli damy go wcześniej puści wodę i ciasto nam namoknie :( ) Polecam również wersje z oliwkami !