Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto z nas nie lubi pizzy? Niestety dzisiejsza cena, którą musimy za nią zapłacić w pizzerii zwala z nóg. Ja przedstawiam o wiele bardziej budżetową wersje, którą zrobimy w pół godziny. Zapraszam do polubienia!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1653
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1430
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1577
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1653
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1430
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1577
Składniki
Piekarnik rozgrzewamy do 200 stopni. Na blaszce kładziemy ciasto francuskie, smarujemy ketchupem, na to starta mozarella, salami, cebula. Skrapiamy ulubioną smakową oliwą, po upieczeniu możemy dać pomidora (jeśli damy go wcześniej puści wodę i ciasto nam namoknie :( ) Polecam również wersje z oliwkami !