Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietne na obiad,a jeszcze lepsze na przekaske,szczegolnie jak ma sie w domu malarzy,jedli i byli zachwyceni smakiem,a to tylko resztki z lodowki,ale polecam.
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 95
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1349
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 303
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 67
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 95
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1349
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 303
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 67
Składniki
drozdze wymieszaj z woda,cukrem i lyz maki odstaw do wyrosniecia.
do wyrosnietego ciasta dodaj reszte maki olej,jajko,sol,wyrob ciasto i odstaw do wyrosniecia.
w tym czasie pokroj skladniki do nadzienia,to co masz w lodowce,u mnie, szynka,ogorki,papryka,pieczarki,cebula,pomidory suszone,sos pomidorowy,ser zolty tarty,przyprawy,to co lubisz
wyrosniete ciasto ponownie zagniec,podziel na dwie czesci,rozwalkuj na 2 prostokaty,posmaruj sosem pomidorowym i posyp nadzieniem,zroluj wzdluz dluzszego boku brzegi posmaruj jajkiem i mocno zlep.
pokroj rolady na 5cm placki,ukladaj na wysmarowanej tluszczem blaszce,posyp serem i zapiekaj w piekarniku nagrzanym do 180s 30 min