Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 96
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1351
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 306
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 69
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 96
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1351
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 306
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 69
Składniki
Rozpuścić margarynę. Jajka ubić z cukrem, dodać mąkę, proszek do pieczenia, śmietanę, cukier wanilinowy, wlać margarynę i wymieszać wszystko dokładnie. Najlepeij mikserem. Ciasto wyłożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Na wierzch ułożyć dowolne owoce: np. śliwki, jabłka, truskawki, wiśnie lub inne. Piec w temperaturze 180 stopni. Ja piekłam około 1,5 godziny. Przed wyciągnieciem sprawdzić patyczkiem czy ciasto jest upieczone. Można posypać cukrem pudrem. Najlepsze pierwszego dnia.