Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na wykorzystanie czerstwego pieczywa i bananów. Szybkie do zrobienia i tanie. Polecam na śniadanie bądź na podwieczorek.
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 24
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 28
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8787
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 190
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 24
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 28
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8787
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 190
Składniki
Pieczywo zalej mlekiem. Banany rozgnieć widelcem. Dodaj cukier i bułki. Dokładnie połącz ze sobą. Na rozgrzany tłuszcz wykładaj po łyżce masy. Smaż z każdej strony na złoty kolor. Podawaj na ciepło polane jogurtem naturalnym.