Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuja wybornie.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7902
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1173
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13669
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7902
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1173
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13669
Składniki
Wykonanie: Cukinię i ziemniaki zetrzeć(cukinię na grubej tarce, ziemniaki ugotowane na średniej, surowe na grubej). Dodać pozostałe składniki, przyprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wymieszać. Smażyć z obu stron na złoty kolor.