Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuja wybornie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Wykonanie: Cukinię i ziemniaki zetrzeć(cukinię na grubej tarce, ziemniaki ugotowane na średniej, surowe na grubej). Dodać pozostałe składniki, przyprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wymieszać. Smażyć z obu stron na złoty kolor.