Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny przepis na smaczne placuszki.
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 1080
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 115
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 143
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 155
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 1080
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 115
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 143
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 155
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki, jabłka obrać i zetrzeć na tarce, dodać żółtka, mąkę, posolić do smaku. Drożdże utrzeć z cukrem, wymieszać z mlekiem i dodać do masy ziemniaczanej. Dokładnie wymieszać i odstawić do podrośnięcia. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoto. Podawać z kwaśną śmietaną wymieszaną cukrem lub domową konfiturą.