Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 878
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 128
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3743
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 165
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 878
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 128
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3743
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 165
Składniki
Cytrynę sparzyłem ,otarłem skórkę ,sok wycisnąłem. Śmietanę wymieszałem z 2 łyżkami soku z cytryny. Jabłko obrałem starłem. Cebulkę pokroiłem w cienkie krążki. Jabłko i cebulkę dodałem do śmietany. Doprawiłem solą ,pieprzem i curry. Wymieszałem. Seler obrałem ,starłem na dużych oczkach. Ziemniak obrałem ,drobno starłem. Orzechy grubo posiekałem. Seler ,ziemniak i orzechy wymieszałem z jajkami ,mąką ,solą ,pieprzem i skórką z cytryny. Smażyłem na oleju ,na rumiano. Przed podaniem osączyłem z nadmiaru tłuszczu. Serwowałem ze śmietaną jabłkową.