Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1256
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1359
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1256
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1359
Składniki
obrane jablka pokroic w kostke, wymieszac z cynamonem i cukrami. odstawic na ok 15 min az pusci sok.
z maki, proszku, jajka i mleka zrobic ciasto o konsystencji troche bardziej gestej niz ciasto nalesnikowe. dodac jablka, wymieszac. wykladac porcje lyzka stolowa na rozgrzany tluszcz, smazyc na zloto.
smacznego :)