Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1134
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1145
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13167
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1134
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1145
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13167
Składniki
obrane jablka pokroic w kostke, wymieszac z cynamonem i cukrami. odstawic na ok 15 min az pusci sok.
z maki, proszku, jajka i mleka zrobic ciasto o konsystencji troche bardziej gestej niz ciasto nalesnikowe. dodac jablka, wymieszac. wykladac porcje lyzka stolowa na rozgrzany tluszcz, smazyc na zloto.
smacznego :)