Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17633
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1771
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15270
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5054
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9008
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17633
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1771
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15270
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5054
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9008
Składniki
obrane jablka pokroic w kostke, wymieszac z cynamonem i cukrami. odstawic na ok 15 min az pusci sok.
z maki, proszku, jajka i mleka zrobic ciasto o konsystencji troche bardziej gestej niz ciasto nalesnikowe. dodac jablka, wymieszac. wykladac porcje lyzka stolowa na rozgrzany tluszcz, smazyc na zloto.
smacznego :)