Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki tortilla można podawać na rożny sposób. Są robione z maki pszennej albo kukurydzianej. Bardzo dobre są z gorącym nadzieniem z mięsa czy też z warzywami. Z zimnym nadzieniem mogą być dobrą i szybką przekąską.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1248
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5775
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8811
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18375
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1248
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5775
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8811
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18375
Składniki
Makrele obrać ze skory i z ości rozmieszać z serkiem doprawić do smaku solą i pieprzem. Posmarować nimi placki, dać według własnego upodobania dowolną ilość salaty i pokrojonych pomidorów i papryki. Zwinąć pokroić na mniejsze kawałki.