Do góry

Przekąski Przepis na:

Placki tortilla z pastą z makreli

Placki tortilla z pastą z makreli

Autor:

Przepisów i artykułów: 67 Ocena: 269

Dodano:

Odsłon: 512

Placki tortilla można podawać na rożny sposób. Są robione z maki pszennej albo kukurydzianej. Bardzo dobre są z gorącym nadzieniem z mięsa czy też z warzywami. Z zimnym nadzieniem mogą być dobrą i szybką przekąską.

Składniki

  • 10 placków tortilla
  • 2 wędzone makrele
  • 2 małe pojemniki twarożku
  • pomidory
  • czerwona papryka
  • sałata lodowa
3-4 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Placki tortilla z pastą z makreli

Przygotowanie

  1. Makrele obrać ze skory i z ości rozmieszać z serkiem doprawić do smaku solą i pieprzem. Posmarować nimi placki, dać według własnego upodobania dowolną ilość salaty i pokrojonych pomidorów i papryki. Zwinąć pokroić na mniejsze kawałki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń