Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki tortilla można podawać na rożny sposób. Są robione z maki pszennej albo kukurydzianej. Bardzo dobre są z gorącym nadzieniem z mięsa czy też z warzywami. Z zimnym nadzieniem mogą być dobrą i szybką przekąską.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 25
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3498
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 112
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 839
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 25
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3498
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 112
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 839
Składniki
Makrele obrać ze skory i z ości rozmieszać z serkiem doprawić do smaku solą i pieprzem. Posmarować nimi placki, dać według własnego upodobania dowolną ilość salaty i pokrojonych pomidorów i papryki. Zwinąć pokroić na mniejsze kawałki.