Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki tortilla można podawać na rożny sposób. Są robione z maki pszennej albo kukurydzianej. Bardzo dobre są z gorącym nadzieniem z mięsa czy też z warzywami. Z zimnym nadzieniem mogą być dobrą i szybką przekąską.
Polecam na kolację.
Odsłon: 443
Najlepsze domowe. Pachnące masełkiem, dlatego nie ma potrzeby dodawania olejk...
Odsłon: 638
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 145
Ciasto tiramisu to deser o subtelnej, puszystej konsystencji, który dosłownie...
Odsłon: 62
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 33
Polecam na kolację.
Odsłon: 443
Najlepsze domowe. Pachnące masełkiem, dlatego nie ma potrzeby dodawania olejk...
Odsłon: 638
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 145
Ciasto tiramisu to deser o subtelnej, puszystej konsystencji, który dosłownie...
Odsłon: 62
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 33
Składniki
Makrele obrać ze skory i z ości rozmieszać z serkiem doprawić do smaku solą i pieprzem. Posmarować nimi placki, dać według własnego upodobania dowolną ilość salaty i pokrojonych pomidorów i papryki. Zwinąć pokroić na mniejsze kawałki.