Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki tortilla można podawać na rożny sposób. Są robione z maki pszennej albo kukurydzianej. Bardzo dobre są z gorącym nadzieniem z mięsa czy też z warzywami. Z zimnym nadzieniem mogą być dobrą i szybką przekąską.
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 217
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 38
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17471
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 217
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 38
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17471
Składniki
Makrele obrać ze skory i z ości rozmieszać z serkiem doprawić do smaku solą i pieprzem. Posmarować nimi placki, dać według własnego upodobania dowolną ilość salaty i pokrojonych pomidorów i papryki. Zwinąć pokroić na mniejsze kawałki.