Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i aromatyczne placki na kolację.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30874
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3615
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3871
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1115
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30874
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3615
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3871
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1115
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować w mundurkach, następnie obrać i pokroić razem z kiełbasą. Jajka roztrzepać, dodać przyprawy oraz starty ser. Dodać do ziemniaków, dobrze wymieszać i w razie potrzeby jeszcze doprawić. Na patelni rozgrzać tłuszcz, kłaść łyżką placuszki i smażyć z obu stron na złoto. Podawać polane stopionym masłem lub kwaśną śmietaną.