Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są delikatne, aromatyczne i super smakują.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19362
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13090
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1742
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232205
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19362
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13090
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1742
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232205
Składniki
Wykonanie: Bataty obrać i zetrzeć na tarce razem z cebulą. Wymieszać z pozostałymi składnikami. Kłaść łyżką placuszki na rozgrzany tłuszcz, smażyć powoli z obu stron na złoty kolor. Podawać z zimną kwaśną śmietaną lub z pikantnym ketchupem