Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są delikatne, aromatyczne i super smakują.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4489
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5914
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1375
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12716
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4489
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5914
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1375
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12716
Składniki
Wykonanie: Bataty obrać i zetrzeć na tarce razem z cebulą. Wymieszać z pozostałymi składnikami. Kłaść łyżką placuszki na rozgrzany tłuszcz, smażyć powoli z obu stron na złoty kolor. Podawać z zimną kwaśną śmietaną lub z pikantnym ketchupem