Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ,proste w przygotowaniu. Specjalnie dla dziewczyn z H-SM...możecie użyć sosu z Vifon 'u ;)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30895
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3627
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4153
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1126
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30895
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3627
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4153
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1126
Składniki
Cukinię ,pieczarki i cebulę obieramy i razem z serem ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy jajka ,zioła prowansalskie ,posiekany lubczyk i mąkę gryczaną. Dokładnie mieszamy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Smażymy na rozgrzanym oleju ,na złoto z obu stron. Sos: Szklankę sosu słodkiego chilli mieszamy z posiekanym pęczkiem koperku ,syropem klonowym i posiekaną dymką. Placki podajemy z sosem słodko pikantnym.