Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste, lekkie placuszki przygotowane z dwóch serów z dodatkiem konfitury malinowej...polecam ;)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1785
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14349
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19470
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13143
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1785
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14349
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19470
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13143
Składniki
Żółtka zmiksować z cukrem. Białka ubić na sztywna pianę. Do ubitych żółtek dodać oba sery i zmiksować. Następnie dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, mleko i całość zmiksować. Na końcu dodać ubita pianę i delikatnie ciasto wymieszać.
Smażyć na rozgrzanym oleju, na małym ogniu na złoty kolor z obu stron. Podawać z konfiturą malinową. Smacznego!