Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie proste do wykonania, bez dodatku mąki i jajek. Pyszne i chrupiące.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1140
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1166
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13205
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1140
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1166
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13205
Składniki
Ziemniaki zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Dobrze odcisnąć z nadmiaru płynu. Doprawić solą i pieprzem.
Na patelni rozgrzać olej, łyżką nakładać porcje tartych ziemniaków. Smażyć z obu stron na rumiano. Pysznie smakują z kefirem.