Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 292
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 292
Składniki
ziemniaki obrane,opłukane trzemy na tarce w grube oczka paprykę kroimy na cienkie paseczki,cebulę trzemy na drobnej tarce czosnek przeciskamy przez praskę szczypior kroimy drobno wszystko łączymy i mieszamy dodajemy jaja,sól i pieprz wg uznania smażymy na rozgrzanej patelni na rumiany kolor(jeśli placki są zbyt wodnite dosypujemy mąkę) podajemy z surówką,melonem,jajkiem sadzonym.