Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11823
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 15996
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5043
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11823
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 15996
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5043
Składniki
ziemniaki obrane,opłukane trzemy na tarce w grube oczka paprykę kroimy na cienkie paseczki,cebulę trzemy na drobnej tarce czosnek przeciskamy przez praskę szczypior kroimy drobno wszystko łączymy i mieszamy dodajemy jaja,sól i pieprz wg uznania smażymy na rozgrzanej patelni na rumiany kolor(jeśli placki są zbyt wodnite dosypujemy mąkę) podajemy z surówką,melonem,jajkiem sadzonym.