Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i smaczne placki ziemniaczane.
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11419
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 187
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11419
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 187
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać. Zetrzeć na tarce, przyprawić i wymieszać z mąką, jajkiem, bułką tartą i sodą oczyszczoną. Połączyć z posiekanym czosnkiem niedźwiedzim. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron złociście, podawać z kwaśną śmietaną.