Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i smaczne placki ziemniaczane.
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12490
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 886
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12490
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 886
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać. Zetrzeć na tarce, przyprawić i wymieszać z mąką, jajkiem, bułką tartą i sodą oczyszczoną. Połączyć z posiekanym czosnkiem niedźwiedzim. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron złociście, podawać z kwaśną śmietaną.