Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie placki ziemniaczane ? mam dla was dziś niespotykane nigdzie ponieważ są moje, zapraszam do zapoznania się z przepisem
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17632
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1769
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15269
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5050
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9008
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17632
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1769
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15269
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5050
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9008
Składniki
Ziemniaki zetrzeć na tarce do ziemniaków, odlać nadmiar wody z ziemniaków, dodać resztę składników, z sera typu mozzarella odlać zalewę przed dodaniem go do masy i całość wymieszać do połączenia się wszystkiego w jedną całość
Na patelnię wlać olej rozgrzać go a następnie wlewać małą chochelkę ciasta ziemniaczanego i smażyć placki na średnim ogniu z obu stron na złoty kolor
Usmażone placki nie wchłaniają dużo tłuszczu, podawać kto z czym lubi my jednak najbardziej od zawsze lubimy z kwaśną śmietaną i cukrem