Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki buraczane z sosem Remulada duńska. Doskonałe jako danie główne albo dodatek.
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 330
Polecam.
Odsłon: 783
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36363
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 448
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 330
Polecam.
Odsłon: 783
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36363
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 448
Składniki
Buraka zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Cebulę pokroić w drobną kosteczkę. Dodać do startych buraków i wymieszać z jajkiem i mąką. Doprawić solą i pieprzem.
Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron aż się zarumienią. Podawać ciepłe z Remuladą duńską.