Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna przekaska! Wiem ze ta puszk ana zdjeciu nie najlepiej wyglada ale celowo ja dalam zeby bylo wiadomo jakie mieso kraba z puszki uzylam
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7936
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1242
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13709
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7936
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1242
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13709
Składniki
Cebule zmielic lub drobno posiekac i podsmazyc, nastepnie polaczyc z pire, rozdrobnionym miesem kraba, rozgniecionym czosnkiem i jajkami wymieszac na jednolita mase doprawic sola pieprzem i natka do smaku, smazyc na oleju polaczonym z maslem na zloty kolor z obu stron, podawac z sosem, smacznego