Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 779
Dziś do pracy.
Odsłon: 256
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1680
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 172
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 779
Dziś do pracy.
Odsłon: 256
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1680
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 172
Składniki
2 duże cukinie obrałam, wydrążyłam z gniazd nasiennych i starłam na tarce. Mocno odcisnęłam z nadmiaru soku. Drobno posiekałam 2 cebule i dodałam do cukinii razem z jajkiem, 4 łyżkami mąki, solą i pieprzem do smaku. Smażyłam z obu stron do zezłocenia. Najwygodniej jest smażyć małe placuszki.