Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8154
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 406
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8154
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 406
Składniki
2 duże cukinie obrałam, wydrążyłam z gniazd nasiennych i starłam na tarce. Mocno odcisnęłam z nadmiaru soku. Drobno posiekałam 2 cebule i dodałam do cukinii razem z jajkiem, 4 łyżkami mąki, solą i pieprzem do smaku. Smażyłam z obu stron do zezłocenia. Najwygodniej jest smażyć małe placuszki.